Office Design

.
.

Kalisher

560 sq.m.

Area -

Tel Aviv

Location -

2017

Completion -

To enable mobility of the employees between their work stations and to create a light common space in the office. Wooden cubes add warmth to the space, which is defined by the structure's original concrete beams and floor.

The project was a collaboration with designer Keren Shilo.

Lighting: Light In; carpentry: Alaluf

עיצוב משרד

.
.

Kalisher

560 מ״ר

שטח -

תל אביב

מיקום -

2017

שנת סיום -

לאפשר ניידות של העובדים בין עמדות העבודה במשרד ולייצר חלל שיתופי ומואר.
מקצב קוביות העץ מהווה נגיעה של חומר וחמימות בתוך החלל שבו קורות הבטון המקוריות של המבנה ורצפת הבטון המקורית מהוות את המעטפת של החלל כולו.

הפרוייקט הוא פרי עבודה משותפת עם המעצבת קרו שלו

תאורה: לייט אין | נגרייה: אללוף

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/20

גע בתמונה לצפיה במסך מלא

פרוייקטים נוספים

מלאו פרטים ואחזור אליכם

מלאו פרטים ואחזור אליכם

עיצוב פנים - שירי קדם
Contact-us.png