Office Design

.
.

Tailor Brands

850 sq.m.

Area -

Tel Aviv

Location -

2019

Completion -

The front of the office's main entrance is covered in natural wood paneling that extends high and wide. On the paneling is a raised logo so delicate as to be almost invisible, washed in natural light. The paneled wall serves also as the background to a screen that opens and closes, for studio photo shoots that frequently take place there.
The quiet and the lightness are prominent features of the nature of the company, which deals with smart branding. In the center of the office, we placed an avenue of conference rooms facing each other to create a defined area. Along both sides of the avenue, there are shared spaces where the staff can sit in configurations of their own choosing.
In order to create a place suited to diverse work habits, we developed a design language that stresses the space, together with linear elements that allow for redefining the space at any given moment, according to the staff's needs.

Lobby plan and design: Studio Flexicube; hydroponic plants: Growup; Photos: Eyal Tagar

עיצוב משרד

.
.

Tailor Brands

850 מ״ר

שטח -

תל אביב

מיקום -

2019

שנת סיום -

בחזית הכניסה הראשית למשרד, חיפוי עץ טבעי גבוה ורחב.
עליו באותיות תבליט עדינות מאוד, כמעט על גבול הנעלם, ממוקם הלוגו שטוף באור טבעי.
אותו חיפוי עץ משמש בשעות אחרות כרקע למסך נפתח ונסגר לצילומי הסטודיו שמתקיימים שם לעיתים תכופות.
השקט הזה וגם האווריריות הם מאפיינים בולטים באופי החברה העוסקת במיתוג חכם.
במרכז המשרד, מיקמנו את שדירת חדרי הישיבות פונים אחד כלפי השני ליצירת אזור מוגדר. משני צידי השדירה, בחללים משותפים יושבים העובדים בחלוקה משלהם.
הדרישה לייצר מקום במשרד להרגלים שונים ומגוונים, גרמה לנו לפתח שפת עיצוב שמדגישה את המרחב בשילוב אלמנטים קוויים שהנוכחות שלהם לא מגבילה את הגדרת החלל מחדש בכל רגע נתון על פי צרכיהם.

תכנון ועיצוב הלובי: סטודיו FLEXICUBE | צמחייה הידרופנית: GROWUP | צילום: איל תגר EFESEFES

1/24

גע בתמונה לצפיה במסך מלא

פרוייקטים נוספים